Ce este Bursa The Motans?

Bursa The Motans este un proiect menit sa vina in sprijinul tinerilor pentru a isi urma visurile, tineri pasionati de orice domeniu, cu rezultate deosebite si o dorinta de aprofundare prin studii universitare in domeniul ales.

Procesul de alegere

In urma aplicatiilor, The Motans va alege, impreuna cu echipa Global Records, 5 tineri talentati si pasionati care vor beneficia de Bursa The Motans care constituie 2080 ron/lunar si va fi oferita timp de 10 luni

Obiectiv

Identificarea si sprijinirea tinerilor pasionati, determinati si cu potential in urmarea studiilor universitare in domeniul de studiu ales.

De ce Bursa The Motans?

“Impreuna cu echipa am decis sa infiintam acest proiect pentru a sprijini tinerii din noile generatii in a-si urma visurile. Tot mai multi studenti sunt nevoiti sa isi abandoneze adevarata pasiune din motive financiare. Prin Bursa The Motans ne-am propus sa sustinem tinerii studenti cu potential in drumul profesional pe care l-au ales.”

Posibile Intrebari

1. Cine poate aplica?

Tinerii studenti universitari – anul 1,2,3,4 sau persoanele care abia au aplicat! Daca nu te incadrezi in criteriile de participare, poti face o recomandare pentru cineva pe care tu consideri potrivit (prieten, membru de famile).